Îngrijire Păr | Şamponare

Descoperă părul plin de străluciri exotice – cu șamponul cu fructe

Chiar dacă următoarea vacanță este încă un vis, poți aduce ispita unei destinații exotice chiar la tine în baie. Află mai jos ce pot face ingredientele magice din fructe pentru părul tău.

O experienţă surprinzătoare: Șamponul cu Kiwi

null
© Pando Hall

Parfum ispititor și efecte uimitoare: Șamponul cu fructe rezolvă orice problemă a părului tău.

În anii ’70, kiwi-ul a început sa apară în toate coșurile cu fructe. Deși modest la exterior, verdele aprins din interiorul fructului arată de-a dreptul apetisant. Așteaptă-te la străluciri splendide pentru părul tău, când vei întâlni hrănitoarele ingrediente ale fructului de kiwi şi în sticla de șampon. În afară de conținutul ridicat de vitamina C, kiwi-urile au de asemenea și ingrediente hidratante care vor aduce strălucire chiar şi celui mai degradat păr. Dacă părul tău este moale sau fin vei fi încântată să afli că aceste ingrediente nu-ți vor îngreuna părul.

Păr ca de mătase: Șamponul cu Merișor

Atât fructul de merișor, proaspăt sau uscat, cât și sucul de merișoare au un gust delicios. În plus, fructul este cunoscut și ca remediul pentru părul uscat. În şamponul cu fructe, merişorul are rolul de a îngriji părul care a suferit prea multe vopsiri sau care a fost expus prea mult la soare şi alţi factori externi. Merișorul e plin de vitamina C, dar conține și tanin care va ajuta la revitalizarea părului tău.

Păr relaxat: Șamponul cu Rodie

Nu degeaba se spune că rodiile sunt simbolul senzualității. Rodiile roșii atrag prin frumusețea lor, iar semințele lor zemoase au un gust răcoritor. Ele nu numai că îți stimulează toate simțurile, dar îți vor îngriji și părul. Conțin vitamina C, dar și polifenoli, fapt care le transformă şi în veritabili antioxidanți. În prezența acestor puternici antioxidanți, radicalii liberi nu au nicio șansă să-ți degradeze părul. Șamponul cu rodii ajută părul normal să facă față agresiunilor zilnice cauzate de razele UV sau de aparatele de uscare şi coafare a părului.

Păr mai degrabă mătăsos, decât cu aspect ca de paie: Șamponul cu Acai

Fructele de Acai sunt de aceeasi dimensiune cu cireșele şi cresc în regiunea amazoniană din nordul Braziliei. Ele sunt privite ca hrană ce oferă putere organismului. În principal, surferii și culturiștii se bazează pe aceste fructe atunci când vor să-și definească frumos mușchii. Fructele de Acai aduc rezistență și repară părul fragil. Cu structura refăcută, părul va avea din nou un aspect mătăsos şi sănătos. Ar trebui să știi că fructele de Acai te protejează împotriva radicalilor liberi. De fapt, sunt cam de câteva ori mai eficiente ca antioxidanți decât strugurii roșii pe care toată lumea îi laudă pentru aceste proprietăți.

Echilibru perfect: Șamponul cu Goji

Fructele dulci-acrişoare Goji își găsesc originea în China și Tibet. Între timp, ele au devenit un succes global. Medicii naturiști le folosesc pentru conținutul lor ridicat de minerale și vitamine. Dar se pare că fructele Goji repară și părul degradat. Șamponul cu fructe Goji îți va transforma părul într-unul și mai frumos.