Skip to Content

Reinventarea expertului în repararea părului.

Schwarzkopf

A început o nouă eră în îngrijirea părului: bine-cunoscutul brand Schwarzkopf Gliss a fost prezentat într-o relansare importantă a mărcii în august 2020. Niciun alt brand nu reprezintă repararea părului precum Gliss. Noile formule Gliss îmbină știința și comorile naturii: tehnologia de reparare și îngrijire dezvoltată special pentru fiecare linie și formulă cu un nou design reafirmă poziția Gliss ca expert în repararea părului. Sticlele reciclabile și un nou design completează relansarea. Fă ceea ce îți place! Gliss repară.

Noile linii de produse Gliss sunt disponibile în magazine din august 2020.

Expertul în repararea părului Gliss oferă produse eficiente și inovatoare, adaptate nevoilor exigente ale părului. Odată cu lansarea importantă a mărcii Gliss beneficiază de un aspect complet nou.

Liniile și formulele Gliss au fost recreate cu ingrediente populare, de înaltă performanță, precum activele prebiotice, cheratina lichidă, Omega-9, aminoacizii, proteinele lichide, filtrele UV, Omegaplex, complex biotinic, complex antioxidant și complex de fito-celule stem - fiecare adresându-se unei nevoi specifice. Aceste ingrediente au fost combinate cu esențe naturale de înaltă calitate, precum nectarul floral, boabele açai, floarea de bujor, uleiul de marula, serul de perle, uleiul de argan, nuca braziliană, apa de trandafiri, semințele de moringa și cactusul indian. Noile formule Gliss oferă un nivel ridicat de îngrijire a părului. Un design modern și elegant, cu logo și ambalaj noi, completează noua ținută a brandului Gliss.

 • Gliss
  Șampon pentru păr puternic
  ...

În plus, noile capace negre sunt fabricate din materiale fără carbon, pentru a fi pe deplin detectabile și sortabile în centrele de reciclare. Noile sticle PE sunt acum fabricate din conținut de materiale reciclate în proporție de 30%, iar sticlele PET din portofoliu sunt fabricate din 97% material reciclat. În plus, toate corpurile sticlelor sunt 100% reciclabile și o diminuare a utilizării foliei metalice simplifică procesul general de reciclare.

Notă: Sticlele 100% reciclabile includ sticle de șampon și balsam și exclud măștile.

© Schwarzkopf
Haide - oferă-i părului tău un răsfăț!

Fiecare tip de păr are propriile cerințe și nevoi. Liniile Gliss pentru îngrijirea părului conțin complexe active speciale care sunt adaptate special diferitelor nevoi. Există patru game de bază care acoperă - alături de celelalte game Gliss complementare - principalele nevoi ale părului: Total Repair pentru părul uscat și deteriorat; Supreme Lenght pentru părul lung predispus la deteriorare și rădăcini grase; Oil Nutritive pentru părul uscat și solicitat; și Ultimate Repair pentru părul extrem de deteriorat. 

Articole similare
 • Create your style

  Highlights

  Coafuri de-a lungul deceniilor – anii ‘80
  ...

  Coafurile femeilor din anii ’80 erau la fel de sălbatice ca deceniul în sine. Noua generație de tineri a pus accent puternic pe individualitate, materialism și consumerism, toate acestea fiind reflectate în moda și coafurile populare ale vremii.

  ...
 • Create your style

  Highlights

  Personalitatea este totul
  ...
 • Schwarzkopf prezintă cu mândrie șamponul în ediție limitată Shampoon 1898

  Highlights

  Schwarzkopf prezintă cu mândrie șamponul în ediție limitată Shampoon 1898
  ...

  Schwarzkopf este mândru că a fost expertul în îngrijirea părului de peste un secol și pentru a sărbători această realizare, lansăm un produs exclusiv de îngrijire a părului!

  ...
 • Părul de-a lungul deceniilor

  Highlights

  Părul de-a lungul deceniilor
  ...

  Coafurile evoluează mereu, uneori atât de repede încât poți „clipii și pierzi trendul” Coafurile populare au apărut și dispărut de-a lungul anilor și unele au avut chiar și norocul de a rezista câteva decenii.

  ...
 • Schwarzkopf – cu un pas înaintea timpului

  Highlights

  Schwarzkopf – cu un pas înaintea timpului
  ...

  Hairstylistul Schwarzkopf, Armin Morbach, creează mai multe look-uri inspirate din Berlin pentru a aduce un omagiu măiestriei și spiritului inovator al mărcii.

  ...
 • Solidarity Statement

  Highlights

  Solidarity Statement
  ...

  Părul frumos nu este totul - în special în vremuri precum cele pe care le traversăm în prezent

  ...
 • Coafuri de-a lungul deceniilor – anii ‘60

  Highlights

  Coafuri de-a lungul deceniilor – anii ‘60
  ...

  Tunsorile bufant, pompadour și pudel care au caracterizat coafurile din anii 1940 și 1950 au fost înlocuite treptat de coafuri mai exagerate, mai îndrăznețe.

  ...