Skip to Content

Măști de păr: mai multă îngrijire

Fiecare tip de păr are nevoi diferite, așa că este esențială alegerea produselor corecte, cu ingrediente potrivite nevoilor noastre individuale. Totodată, timpul pe care o femeie activă îl poate aloca îngrijirii și aranjării părului diferă de la o zi la alta: în unele zile putem să ne răsfățăm cu o baie lungă și măști prețioase pentru păr, iar în alte zile optăm pentru un duș în grabă și un tratament de reparare cu rezultate imediate, în doar câteva secunde, sau chiar pentru ceva și mai rapid, un tratament fără clătire, care se poate folosi oricând, pe părul uscat. 
GLISS, expert în repararea părului, vine cu o gamă foarte variată de tratamente, gândite atât din punct de vedere al beneficiilor, cât și din punct de vedere al timpului alocat utilizării. Vei putea alege mai ușor tratamentele de păr care ți se potrivesc, pentru a avea zi de zi un păr strălucitor, cu aspect sănătos.

Află recomandările Gliss pentru o îngrijire completă!

În acest articol îți vom prezenta măștile Gliss Protein+ ce pot fi utilizate în 4 feluri pentru a obține un păr rezistent, sănătos și strălucitor.

© Schwarzkopf
Hair marks delve deep into your hair

În timp ce un balsam netezește stratul cuticulei și oferă părului multă hidratare, o mască de păr oferă un tratament mult mai intens. Ingrediente precum uleiurile prețioase hrănesc intens părul uscat sau deteriorat, în timp ce serul de cheratină pătrunde în zonele poroase și repară structura fibrei capilare. Părul tău va rămâne mereu tânăr și sănătos!

Urmează pașii corecți de aplicare a măștilor Gliss Protein+ 4 în 1 explicați în videoclipul de mai jos :

Cum să aplici corect măștile de păr:

 1. Măștile de păr ne pot face părul mai rezistent dacă sunt folosite corespunzător. Folosește o mască de păr cel puțin o dată pe săptămână. Dacă șuvițele tale sunt deosebit de deteriorate, poți, de asemenea, să folosești o mască de două până la trei ori pe săptămână.
 2. Aplică masca pe părul umed cu ajutorul unui pieptene cu dinți rari. Astfel, produsul este distribuit uniform, ajungând până la vârfuri. Nu aplica deasupra urechilor deoarece în această zonă, la rădăcini, părul este oricum mai gras în mod natural.
 3. Acoperă părul cu un prosop cald făcut turban și lasă masca să acționeze în funcție de timpul indicat pe ambalaj. Căldura deschide stratul cuticulei părului, iar ingredientele active ale măștii pot pătrunde și își pot îndeplini scopul.
 4. Clătește bine părul după expirarea timpului. Dacă te afli într-o zonă cu apă dură, folosește o sticlă de apă plată pentru ultimul ciclu de clătire - acest lucru garantează strălucirea.

Sfatul nostru:

Pentru o îngrijire deosebit de intensă, lasă masca în păr în timp ce dormi, folosind-o astfel ca tratament peste noapte. Acoperă părul cu un prosop moale din microfibră pentru a intensifica efectul căldurii și pentru a-ți proteja perna.

© Schwarzkopf
Pentru un păr cu aspect strălucitor și sănătos ar trebui să aplici balsam de păr o dată sau de două ori pe săptămână

Măști de păr: Sfaturi și trucuri

 • Pentru îngrijire intensă, aplică masca șuviță cu șuviță de sus în jos. Această procedură poate dura mai mult, dar este mai eficientă, deoarece garantează că fiecare fir de păr este acoperit.
 • Este deosebit de eficient dacă aplici masca dimineața, îți prinzi părul într-un coc și lași masca să acționeze toată ziua. Seara, clătește bine masca.
 • Tratamentele sub formă de spray care pot rămâne în păr sunt foarte practice. Datorită conținutului scăzut de ulei, acestea sunt deosebit de potrivite pentru părul fin, deoarece nu provoacă încărcarea inutilă a părului.
 • Un mic truc în caz de urgență: dacă tratamentul trebuie făcut rapid, pur și simplu aplică o cantitate mică de mască în palme și maseaz-o pe vârfurile părului. Nu clăti.
© Schwarzkopf

Măști Gliss Protein+ 4 în 1: o mască pentru fiecare problemă

Măștile de păr pot face minuni: cu ajutorul lor părul devine mai ușor de pieptănat, hidratat, moale și  mătăsos, fără fire rebele.

Gama de măști  Gliss Protein+ 4-in-1 cu formule vegane pe bază de proteină din soia & unturi sau uleiuri din nuci acționează asupra structurii firului de păr și o repară chiar de la interior, oferind în același timp o hrănire profundă, strălucire și hidratare pentru un păr mai puternic și strălucitor.

Aceste măști au mai multe tipuri de utilizare:

 1. înainte de șamponare, pentru îngrijire ușoară: aplicați pe părul ud sau uscat, lăsați să acționeze pentru 2-3 minute, apoi clătiți.
 2. ca balsam pentru pieptănare ușoară: aplicați o cantitate mică după șamponare și clătiți.
 3. ca mască pentru reparare intensă: lăsați să acționeze 2-3 minute, apoi clătiți.
 4. ca tratament fără clătire: aplicați o cantitate mică pe vârfuri, pe părul uscat cu prosopul. Nu necesită clătire.

Este important ca masca de păr să fie aleasă în funcție de tipul tău de păr pentru a oferi șuvițelor tale cea mai bună îngrijire posibilă. Beneficiile diferă de la un produs la altul și de aceea este foarte bine să știm ce poate oferi fiecare dintre ele.

© Schwarzkopf

Masca de păr Gliss Protein+ 4 în 1 pentru Strălucire cu proteină din soia & ulei de nucă babassu este creată special pentru părul deteriorat și/ sau vopsit. Aceasta oferă un plus de strălucire, îmbunătățește intensitatea culorii și este antioxidant.

© Schwarzkopf

Masca de păr Gliss Protein+ 4 în 1 pentru Hrănire cu proteină din soia & unt de shea este creată special pentru părul deteriorat, fragil. Oferă părului îngrijire, îi fortifică structura & îl protejează împotriva vîrfurilor despicate.

© Schwarzkopf

Masca de păr Gliss Protein+ 4 în 1 pentru Hidratare cu proteină din soia & unt de cacao este creată special pentru părul deteriorat, uscat. Oferă părului un nivel optim de hidratare, îl fortifică & îl protejează împotriva ruperii.

Articole similare
 • Ruperea părului și cum să o rezolvi

  Păr deteriorat

  Ruperea părului și cum să o rezolvi
  ...

  Nu te îngrijora din cauza ruperii părului! Obțineți un păr puternic și luxuriant cu aceste sfaturi, precum și cu gama de produse de îngrijire a părului Gliss Split Hair Miracle de la Schwarzkopf.

  ...
 • Multitasking In The Shower

  Bărbați

  Multitasking In The Shower
  ...

  Multitasking-ul la duș economisește atât de mult timp, dar dacă șamponul tău ar putea fi multitasking? Vă prezentăm șamponul Schauma 3 în 1 pentru păr, față și corp!

  ...
 • Ulei magic pentru un păr strălucitor

  Îngrijire Păr

  Ulei magic pentru un păr strălucitor
  ...

  Uleiul de păr calmează scalpul și aduce frumusețe părului tău. Datorită noilor formulări de înaltă tehnologie, uleiul de păr este acum potrivit pentru toate tipurile de păr.

  ...
 • Cum să-ți speli părul corect

  Îngrijire Păr

  Cum să-ți speli părul corect
  ...

  Aflați cum să obțineți un păr strălucitor, care să strălucească de curățenie și sănătate. Descoperiți diferite tehnici pentru spălarea părului cu Schwarzkopf.

  ...