Numerous bottles of Gliss Kur Express Repair Conditioner
#createyourstyle

Reinventarea expertului în repararea părului.

A început o nouă eră în îngrijirea părului: bine-cunoscutul brand Schwarzkopf Gliss a fost prezentat într-o relansare importantă a mărcii în august 2020. Niciun alt brand nu reprezintă repararea părului precum Gliss. Noile formule Gliss îmbină știința și comorile naturii: tehnologia de reparare și îngrijire dezvoltată special pentru fiecare linie și formulă cu un nou design reafirmă poziția Gliss ca expert în repararea părului. Sticlele reciclabile și un nou design completează relansarea. Fă ceea ce îți place! Gliss repară.

 

Noile linii de produse Gliss sunt disponibile în magazine din august 2020.

Expertul în repararea părului Gliss oferă produse eficiente și inovatoare, adaptate nevoilor exigente ale părului. Odată cu lansarea importantă a mărcii Gliss beneficiază de un aspect complet nou.


Liniile și formulele Gliss au fost recreate cu ingrediente populare, de înaltă performanță, precum activele prebiotice, cheratina lichidă, Omega-9, aminoacizii, proteinele lichide, filtrele UV, Omegaplex, complex biotinic, complex antioxidant și complex de fito-celule stem - fiecare adresându-se unei nevoi specifice. Aceste ingrediente au fost combinate cu esențe naturale de înaltă calitate, precum nectarul floral, boabele açai, floarea de bujor, uleiul de marula, serul de perle, uleiul de argan, nuca braziliană, apa de trandafiri, semințele de moringa și cactusul indian. Noile formule Gliss oferă un nivel ridicat de îngrijire a părului. Un design modern și elegant, cu logo și ambalaj noi, completează noua ținută a brandului Gliss.

În plus, noile capace negre sunt fabricate din materiale fără carbon, pentru a fi pe deplin detectabile și sortabile în centrele de reciclare. Noile sticle PE sunt acum fabricate din conținut de materiale reciclate în proporție de 30%, iar sticlele PET din portofoliu sunt fabricate din 97% material reciclat. În plus, toate corpurile sticlelor sunt 100% reciclabile și o diminuare a utilizării foliei metalice simplifică procesul general de reciclare.

 

Notă: Sticlele 100% reciclabile includ sticle de șampon și balsam și exclud măștile.

Six tubs of Gliss Kur hair masks
© Schwarzkopf

Haide - oferă-i părului tău un răsfăț!

Fiecare tip de păr are propriile cerințe și nevoi. Liniile Gliss pentru îngrijirea părului conțin complexe active speciale care sunt adaptate special diferitelor nevoi. Există patru game de bază care acoperă - alături de celelalte game Gliss complementare - principalele nevoi ale părului: Total Repair pentru părul uscat și deteriorat; Supreme Lenght pentru părul lung predispus la deteriorare și rădăcini grase; Oil Nutritive pentru părul uscat și solicitat; și Ultimate Repair pentru părul extrem de deteriorat.

: