Man and woman posing, with powder thrown at them from behind
#createyourstyle

Schwarzkopf prezintă cu mândrie șamponul în ediție limitată Shampoon 1898

În sfârșit este aici - dezvăluirea pe care ați așteptat-o cu toții! Schwarzkopf lansează noul său produs exclusiv - Șamponul în ediție limitată Shampoon 1898 pentru a celebra 122 de ani de viitor! Totul a început în Berlin în 1898, când chimistul Hans Schwarzkopf a schimbat cursul istoriei îngrijirii părului pentru totdeauna, inventând primul șampon sub formă de pudră, cu scopul de a ușura viața clienților săi.

Bottle of shampoon lying on white powder
© Schwarzkopf

Pășește înapoi în timp cu Șamponul în Ediție Limitată Shampoon 1898

Șamponul sub formă de pudră era superior tuturor săpunurilor de spălare a părului disponibile la acel moment și era atât de simplu de utilizat - trebuia doar dizolvat în apă. Pentru a-l onora pe părintele fondator al companiei, Schwarzkopf a produs o ediție specială nouă și exclusivă a șamponului său sub formă de pudră, dar de această dată încorporând expertiza pe care Schwarzkopf a acumulat-o în secolul trecut. Șamponul în ediție limitată Shampoon 1898 este potrivit în special pentru părul fin/ normal și promite să ofere străluciri, volum și suplețe părului cu formula sa vegană, fără a avea silicon și sulfați.

 

Dar cum se folosește de fapt Șamponul în Ediție Limitată Shampoon 1898? Ghidul nostru pas cu pas și tutorialul video îți va răspunde la toate întrebările.

Pasul 1: Toarnă pudra în palme.

 

Pasul 2: Amestecă pudra cu puțină apă.

 

Pasul 3: Aplică amestecul pe păr la fel cum ai face cu șamponul obișnuit.

 

Pasul 4: Îți recomandăm folosirea unui balsam ulterior pentru cea mai bună experiență de îngrijire posibilă.

Woman with short brown hair and powder being thrown on her from behind
© Schwarzkopf

Vezi ce diferență face Shampoon 1898 în rutina ta de îngrijire a părului

Și nu doar părul tău beneficiază de acest produs inovator - fiecare achiziție a șamponului în ediție limitată Shampoon 1898 ajută copiii nevoiași în cadrul Tribute to Bambi, o fundație pentru care Schwarzkopf este, cu mândrie, partenerul oficial de peste 15 ani. Ce mai aștepți?

 

Pur și simplu accesați Schwarzkopf & Friends pentru a-ți asigura propriul șamponul pudră în ediție specială. Și când spunem ediție limitată, înseamnă într-adevăr ediție limitată! Există doar 100 de sticle de Shampoon 1898 puse la bătaie, așa că nu sta pe gânduri!

Vintage-look bottle of Shampoon 1898
© Schwarzkopf

Pune mâna pe propria sticlă de istorie

Cu șamponul în ediție limitată Shampoon 1898, Schwarzkopf sărbătorește un produs emblematic ce a pus bazele unui nume care reprezintă calitate, fiabilitate, competență și inovație și este astăzi unul dintre pionierii produselor cosmetice pentru păr la nivel mondial. Iată ce a avut de spus expertul în materie de păr Schwarzkopf, Armin Morbach despre Șamponul în ediție limitată Shampoon 1898:

 

     “Cu acest produs în ediție limitată, Schwarzkopf nu numai că își celebrează istoria, ci și un produs emblematic - șamponul pudră! Un produs multifuncțional pentru îngrijirea părului, care este la fel de popular astăzi ca acum mulți ani. Cu acest produs, readucem la viață atmosfera trecutului.”

 

Alătură-te distracției și ajută Schwarzkopf să celebreze peste 120 de ani de succes în îngrijirea părului, tratând părul tău cu o explozie modernizată din trecut cu șamponul în ediție limitată Shampoon 1898.

: