We are all in this together
#createyourstyle

Pentru Comunitatea Schwarzkopf,

 

Părul frumos nu este totul - în special în vremuri precum cele pe care le traversăm în prezent. Mulți dintre noi ne confruntăm cu temeri și nesiguranțe, iar noi tratăm cu maximă seriozitate îngrijorările voastre. De aceea, este cu atât mai important să ne menținem corpul și sufletul sănătos și echilibrat. Prin ceea ce înseamnă societatea noastră, vă vom furniza în continuare articole inspiraționale, într-un ton pozitiv. De asemenea, există și alte noutăți pe care dorim să le împărtășim cu Dvs., pentru care ne simțim mândri că facem parte din grupul Henkel:
Henkel lansează un program complex de solidaritate la nivel global, care vine în sprijinul salariaților, clienților și comunităților afectate. Fundația Fritz Henkel va dona un milion de euro către Fondul de Răspuns și Solidaritate pentru Covid-19, lansat de WHO (Organizația Mondială a Sănătății) și de Fundația Națiunilor Unite (ONU).

 

Cu încă un milion de euro, Fundația Fritz Henkel va sprijini direct diverse organizații și parteneri din toată lumea și va promova implicarea voluntară a angajaților în acțiunile de combatere a crizei.

 

De asemenea, Henkel donează produse de îngrijire personală și de curățenie în valoare de cinci milioane euro la nivel internațional. Printre acestea se numără dezinfectanți pentru mâini, săpun, îmbrăcăminte de protecție, detergenți și alte produse de curățenie. Echipa noastră Corporate Citizenship va distribui produsele în strânsă colaborare cu organizațiile caritabile și cu autoritățile locale, pe a asigura că pachetele cu provizii ajung la cei care au cea mai mare nevoie de ele.

 

În plus, Henkel va produce dezinfectanți în unități de producție selectate, pentru a veni în sprijinul instituțiilor publice și a grupurilor profesionale.

 

La nivelul societății, au fost instituite echipe de managementul crizei. Prioritatea principală a acestora este să protejeze siguranța salariaților și a partenerilor de afaceri și să continue desfășurarea operațiunilor, în condiții dificile. Toate informațiile în legătură cu programul de solidaritate se regăsesc la linkul de mai jos: https://www.henkel.com/press-and-media/press-releases-and-kits/2020-03-24-henkel-launches-comprehensive-global-solidarity-program-to-support-employees-customers-and-affected-communities-1047556

 

Sperăm cu toții că această situație se va îmbunătăți - să rămânem puternici și optimiști împreună. Păstrați-vă sănătatea și încrederea!

 

Echipa Schwarzkopf

 

#stayhome  #staysafe #schwarzkopf 

: