Skip to Content

Cine spune că bărbații nu pot fi multioperaţionali?

Man on the phone, shaving, and brushing his teeth while in the shower.

Polivalență- capacitatea de a efectua mai multe sarcini sau activități în același timp. Deși inițial s-a spus că bărbații nu pot fi polivalenți precum femeile, se pare că nu există suficiente dovezi care să-i demonstreze validitatea! Deci, multioperaţionalizați tot ce doriți, dragi bărbați! Vă va ajuta să economisiți mult timp, fie că notați lucrări în timp ce vă uitați la televizor, finalizați mai multe comenzi de mâncare în același timp sau vă spălați dinții în timp ce faceți un duș. De fapt, din moment ce vorbim despre dușuri...

Man shaving, wearing a facemask, brushing his teeth, and being on the phone while in the shower
© Schwarzkopf
Să sperăm că telefonul mobil este rezistent la apă!

Scopul principal al dușului este, evident, să te speli. Mulți oameni îl folosesc pentru a se reîmprospăta și a se trezi înainte de muncă sau unii consideră că este o modalitate excelentă de relaxare după o zi grea. În cabina de duș se întâmplă mai mult decât simpla curățare, așa cum au recunoscut mulți oameni. Iată doar câteva activități extracurriculare care au loc sub jetul de apă:

 • Ras
 • Spălat pe dinți
 • Curățarea dușului în sine
 • Cântat
 • Navigare pe net

Potrivit unui sondaj al Asociației Delta Dental Plans, 4% dintre americani recunosc că se spală pe dinți la duș - acest lucru echivalează cu 13 milioane de oameni!

Cântatul este, de asemenea, un mare calmant al stresului, deși poate nu pentru oamenii cu care locuiți. 60% dintre oameni recunosc faptul că la duș cântă. Motivul pentru acest lucru ar putea fi că dușul te relaxează și, când te relaxezi, creierul eliberează dopamină, ceea ce poate da creativității tale un imbold.

Un șampon înclinat către polivalență

Ai deja cântecul tău preferat care răsună prin difuzoarele impermeabile, pasta de dinți este întinsă pe periuța de dinți și... ajungi la șampon. Dar nu ar fi uimitor dacă ai putea folosi acest produs pe păr, față și corp? Ei bine, poți, dacă acest produs se întâmplă să fie noul șampon pentru bărbați Schauma 3 în 1

Man soaped up in the shower, holding a bottle of Schauma 3 in 1 Shampoo For Men
© Schwarzkopf
Șamponul pentru bărbați Schauma 3 în 1 este potrivit pentru păr, față și corp!

La fel ca toate produsele Schauma de încredere, șampoanele 3 în 1 sunt îmbogățite cu micronutrienți, care sunt bine cunoscuți pentru proprietățile lor de întărire și vitalizare. Îți curăță fața și corpul și îți hidratează bine părul, lăsând un sentiment de proaspăt și curat. Poți conta pe ele pentru un păr puternic și sănătos, de la rădăcină până la vârf!  

 • Schauma
  Șampon
  ...
 • Schauma
  Șampon
  ...

Cele trei tipuri

Șampon Schauma 3 în 1 Minerale marine + Aloe Vera - pentru protecție hidratantă și prospețime. Ingredientele sale derivate natural includ aloe vera, care este cunoscută pentru proprietățile hidratante, în timp ce mineralele marine îți întăresc părul și previn deteriorarea.

Bottle of Schauma 3 in 1 Shampoo Sea Minerals + Aloe Vera in front of a towel and razor
© Schwarzkopf
Șampon Schauma 3 în 1 Minerale marine + Aloe Vera pentru protecție hidratantă și prospețime

Șampon Schauma 3 în 1 Cărbune + Argilă - pentru curățare profundă. Ingredientele sale derivate în mod natural includ cărbunele, despre care se știe că ajută la absorbția impurităților, și argila, bogată în minerale.  

Bottle of Schauma 3 in 1 Shampoo Charcoal + Clay in front of a towel and razor
© Schwarzkopf
Șampon Schauma 3 în 1 Cărbune + Argilă pentru curățare profundă

Șampon Schauma 3 în 1 Mentă + Lemongrass - pentru mătreață și un scalp sensibil. Ingredientele sale derivate în mod natural includ mentă și lemongrass, despre care se spune că au proprietăți calmante.

Bottle of Schauma 3 in 1 Shampoo Mint + Lemongrass in front of a towel and a shaving brush
© Schwarzkopf
Șampon Schauma 3 în 1 Mentă + Lemongrass - pentru mătreață și un scalp sensibil

Aceste produse vegane nutritive îți permit să economisești timp, oferind în același timp îngrijire delicată pentru păr, față și corp.

Așadar, dacă te grăbești vreodată, șampoanele Schauma 3 în 1 te scutesc de renunțarea la orice etapă din rutina de curățare. De ce să omiți când poți economisi timp?

Articole similare
 • Măști de păr: mai multă îngrijire

  Îngrijire Păr

  Măști de păr: mai multă îngrijire
  ...

  Părul tău este stresat, deteriorat sau uscat? Apoi, trebuie să adaugi măști de păr la rutina ta de frumusețe. Așa se aplică corect măștile de păr!

  ...
 • Ruperea părului și cum să o rezolvi

  Păr deteriorat

  Ruperea părului și cum să o rezolvi
  ...

  Nu te îngrijora din cauza ruperii părului! Obțineți un păr puternic și luxuriant cu aceste sfaturi, precum și cu gama de produse de îngrijire a părului Gliss Split Hair Miracle de la Schwarzkopf.

  ...
 • Ulei magic pentru un păr strălucitor

  Îngrijire Păr

  Ulei magic pentru un păr strălucitor
  ...

  Uleiul de păr calmează scalpul și aduce frumusețe părului tău. Datorită noilor formulări de înaltă tehnologie, uleiul de păr este acum potrivit pentru toate tipurile de păr.

  ...
 • Cum să-ți speli părul corect

  Îngrijire Păr

  Cum să-ți speli părul corect
  ...

  Aflați cum să obțineți un păr strălucitor, care să strălucească de curățenie și sănătate. Descoperiți diferite tehnici pentru spălarea părului cu Schwarzkopf.

  ...