Skip to Content
Gliss | Gliss Tratament Express 7 Sec

Tratament Express 7 Sec Ultimate Repair

Inovația formulei noastre: Repară-ți părul în doar 7 secunde!

Inovația formulei noastre: Repară-ți părul în doar 7 secunde!

La fel de eficient ca o mască ce trebuie folosită 5 minute, dar cu rezultate oferite într-un timp foarte scurt, de doar 7 secunde! La aplicare se transformă într-un lichid cu textură cremoasă, oferind reparare intensă și strălucire.

Indicații de utilizare:

 • Șamponează părul.
 • Aplică uniform pe lungimea firului de păr și pe vârfuri. Masează până se transformă într-o textură cremoasă. Lasă să acționeze timp de 7 secunde.
 • Clătește! Folosește de 2-3 ori pe săptămână. Folosește o doză pentru păr de lungime medie (până la bărbie) & 1-2 doze pentru păr mai lung (1 doză = 20 ml).

Protejează produsul de temperaturi scăzute! Agită-l bine înainte de folosire! Inflamabil.

Ingrediente

Propilen glicol · Alcool denaturat · Alcool miristilic · Carbonat de dicaprilil · Aqua (Apă, Eau) · Glicerină · Triglicerida caprică / caprilică · Clorură de cetrimoniu · Parfum · Cocoat gliceril PEG-7 · Perla hidrolizată · Cheratina hidrolizată · Alcool cetilic · Acid citric · Alcool laurilic · Acid sorbic · Sorbat de potasiu · Fenoxietanol · Geraniol · Alcool benzilic · Linalool · Limonen · Alfa-izometil iononă · Hexil cinamal · Salicilat de benzil

 • Multitasking In The Shower

  Bărbați

  Multitasking In The Shower
  ...

  Multitasking-ul la duș economisește atât de mult timp, dar dacă șamponul tău ar putea fi multitasking? Vă prezentăm șamponul Schauma 3 în 1 pentru păr, față și corp!

  ...
 • Ruperea părului și cum să o rezolvi

  Păr deteriorat

  Ruperea părului și cum să o rezolvi
  ...

  Nu te îngrijora din cauza ruperii părului! Obțineți un păr puternic și luxuriant cu aceste sfaturi, precum și cu gama de produse de îngrijire a părului Gliss Split Hair Miracle de la Schwarzkopf.

  ...
 • Măști de păr: mai multă îngrijire

  Îngrijire Păr

  Măști de păr: mai multă îngrijire
  ...

  Părul tău este stresat, deteriorat sau uscat? Apoi, trebuie să adaugi măști de păr la rutina ta de frumusețe. Așa se aplică corect măștile de păr!

  ...
 • Ulei magic pentru un păr strălucitor

  Îngrijire Păr

  Ulei magic pentru un păr strălucitor
  ...

  Uleiul de păr calmează scalpul și aduce frumusețe părului tău. Datorită noilor formulări de înaltă tehnologie, uleiul de păr este acum potrivit pentru toate tipurile de păr.

  ...
 • Cum să-ți speli părul corect

  Îngrijire Păr

  Cum să-ți speli părul corect
  ...

  Aflați cum să obțineți un păr strălucitor, care să strălucească de curățenie și sănătate. Descoperiți diferite tehnici pentru spălarea părului cu Schwarzkopf.

  ...
ALTE PRODUSE DE LA Gliss Tratament Express 7 Sec

Inovația formulei noastre: Repară-ți părul în doar 7 secunde!

 • Gliss
  Tratament Express 7 Sec Colour Perfector
  ...
 • Gliss
  Tratament Express 7 Sec Oil Nutritive
  ...