Skip to Content

Vopsește-ti părul singură: Cele mai bune sfaturi pentru vopsirea acasă

Woman dying hair

Vopsește-te singură: Preferi să-ți vopsești părul acasă? Sau ești începătoare și vrei să încerci pentru prima dată? Îți arătăm cum și îți oferim sfaturi despre ce să faci pentru a obține un păr vopsit perfect.

Ombré, Balayage sau altă culoare: există multe moduri de a-ți vopsi părul acasă. Și niciodată nu a fost mai simplu. Cu ajutorul vopselelor DIY care se curăță la spălat și al vopselelor permanente, vopsirea părului este foarte ușoară. Avem instrucțiuni pentru tine despre cum poți să-ți prepari vopseaua de păr și îți arătăm cum poți obține un păr vopsit perfect.

Vopsirea părului: Iată cum să-ți pregătești părul

Este important să folosești doar foarte puține produse de coafare în zilele premergătoare vopsirii.  Reziduurile pot influența rezultatul vopsirii.  Apoi, vine ziua ca tu să devii specialista in culori. Asigură-te că aplici vopseaua pe părul uscat și nespălat. Sebumul natural îți protejează scalpul. Dacă ai părul până la umeri sau mai lung, îți recomandăm să utilizezi două pachete de vopsea. Astfel te asiguri ca la final obții un păr vopsit cu aspect frumos si uniform.

Sfatul nostru secret: Pentru a te proteja de petele de vopsea, aplică o cremă cu conținut de ulei pe față chiar de unde încep rădăcinile și pune un prosop pe umeri. Alternativ, poți purta și un tricou vechi pe care petele nu ar conta. 

Vopsirea acasă: care este cea mai potrivită nuanță pentru mine?

Îți recomandăm să-ți vopsești întotdeauna părul doar cu două nuanțe mai deschise sau mai închise atunci când te vopsești acasă.  Pentru o schimbare totală de look - de la negru la blond sau invers - este mai bine să apelezi la un expert. Pe ambalaj vei găsi sugestii referitoare la culoarea de păr obținută în urma folosirii produsului.  Folosește aceste sugestii pe post de instrucțiuni.  Și pentru ca rezultatul să fie la fel de uniform și pe ceafă, roagă o prietenă să te ajute. La urma urmei, pentru ce există cele mai bune prietene?

Îți poți vopsi cu ușurință părul cu două nuanțe mai deschise sau mai închise

Look-ul Ombré și Balayage la tine acasă: Iată cum se face

Tendințele actuale Ombré și Balayage oferă părului tău un aspect natural și sărutat în razele soarelui.  Când te vopsești, îți recomandăm să alegi o nuanță care este doar puțin mai deschisă decât culoarea naturală a părului. După aceea, cu o perie, aplică ușor vopseaua până la vârfuri.  Pentru un rezultat natural,  încearcă să eviți tranzițiile bruște de la o culoare la alta.

Cu toate acestea, este mai bine să apelezi la un expert în ceea ce privește tehnica actuală de Balayage care presupune un amestec de șuvițe blonde și șaten, astfel încât să te asiguri că rezultatul final este uniform.

Articole similare
 • Tonurile de galben la părul blond

  Îngrijirea părului vopsit

  Tonurile de galben la părul blond
  ...

  Mântuire pentru blonde: aceste metode te ajută să scapi de roșeața nedorită din părul tău!

  ...
 • Elementele esențiale de colorare a părului

  Colorează-ţi părul

  Elementele esențiale de colorare a părului
  ...

  Vopsirea părului este întotdeauna interesantă, dar și stresantă! Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să reușiți din prima. Am enumerat ideile noastre preferate.

  ...
 • Root Touch-up - Cum să-ți decolorezi rădăcinile acasă

  Colorează-ţi părul

  Root Touch-up - Cum să-ți decolorezi rădăcinile acasă
  ...

  Încep să ți se vadă rădăcinile, ceea ce înseamnă că e timpul să le vopsești din nou? Îți arătăm pas cu pas cum să-ți vopsești singură rădăcinile.

  ...
 • Moduri diferite de a deveni blondă

  Decolorare

  Moduri diferite de a deveni blondă
  ...

  Colorare, vopsire, vopsire, striație, pulverizare - există atât de multe opțiuni pentru a vă transforma șuvițele blonde. Dar care este cea mai bună alegere pentru tine? Aflați aici.

  ...
 • CUM SĂ-ȚI VOPSEȘTI PĂRUL ACASĂ CU VOPSEAUA LIVE COLOR

  Colorează-ţi părul

  CUM SĂ-ȚI VOPSEȘTI PĂRUL ACASĂ CU VOPSEAUA LIVE COLOR
  ...

  Vrei să-ți vopsești părul acasă în loc să mergi la un coafor? Dar nu știi cum să o faci singură? Îți explicăm la ce trebuie să fii atentă atunci când îți vopsești singură părul acasă, astfel încât să primești la final un rezultat perfect al culorii.

  ...
 • FĂ CUNOȘTINȚĂ CU #GENERATIONCOLOUR

  Colorează-ţi părul

  FĂ CUNOȘTINȚĂ CU #GENERATIONCOLOUR
  ...

  Vrei să-ți vopsești părul acasă în loc să mergi la un coafor? Dar nu știi cum să o faci singură? Îți explicăm la ce trebuie să fii atentă atunci când îți vopsești singură părul acasă, astfel încât să primești la final un rezultat perfect al culorii.

  ...
 • Colorează-ți părul blond

  Nuanţe de blond

  Colorează-ți părul blond
  ...

  Un păr blond frumos colorat necesită un consult corect. Dacă doriți să vă vopsiți părul blond acasă este nevoie, de asemenea, de un instinct sigur și de o atingere specială. Câteva sfaturi bune te vor ajuta să reușești.

  ...