Skip to Content

CUM SĂ-ȚI VOPSEȘTI PĂRUL ACASĂ CU VOPSEAUA LIVE COLOR

Woman dying hair

Fie că ești începătoare în ceea ce privește vopsitul acasă, fie că te vopsești singură în mod regulat, iată ce trebuie să știi pentru a te asigura că vei obține acasă cel mai bun rezultat.

Înainte de a începe procesul de vopsire a părului, trebuie să te asiguri că alegi nuanța potrivită pentru tine. Dacă nu o faci, s-ar putea să obții o nuanță la care nu te așteptai. Urmează sfaturile de vopsire a părului de mai jos pentru colorarea părului și vei obține un rezultat perfect de fiecare dată.

 1. Gândește-te la culoarea ta de bază
  Adică culoarea de păr pe care o ai în prezent (care poate fi culoarea naturală a părului sau nu). Acest lucru va determina ce produse și nuanțe de vopsea de păr poți folosi. De exemplu, dacă ai părul brunet închis, nu vei putea obține un păr într-o nuanță roz pastel. Pe când, în cazul în care părul tău este șaten în mod natural, atunci îl poți deschide și poți aplica o vopsea roz pastel. (Recomandăm vopseaua L77 – Pink Passion!)
 2.  Starea părului tău
  Acesta este un factor decisiv în ceea ce privește nuanța pe care o vei obține după vopsire. Dacă ți-ai decolorat părul în mod regulat, acesta va fi mai poros și va absorbi mai multă culoare. Acest lucru ar putea avea ca rezultat o nuanță mai închisă decât te așteptai. Așa că efectuează întotdeauna un test pe o șuviță înainte de a-ți vopsi întregul cap.
 3. Pregătirea părului:
  Dacă te asiguri că părul tău este suficient de deschis pentru a obține o nuanță pastel sau dacă îți speli părul cu 48 de ore înainte de vopsire pentru a elimina orice produs care ar putea afecta culoarea. Asigură-te că citești instrucțiunile în întregime și cu atenție, astfel încât să fii pregătită înainte de a aplica vopseaua.

Dacă tot întâmpini dificultăți și nu te poți descurca numai cu câteva sfaturi de vopsire a părului, nu este totul pierdut, deoarece Schwarzkopf are un serviciu de consiliere pentru clienți la care poți apela în prealabil, iar reprezentanții noștri te vor sfătui cu privire la produsele potrivite pentru tine în funcție de rezultatul pe care vrei să îl obții. Dacă intenționezi să alegi o vopsea LIVE, poți apela și la ajutorul instrumentului nostru virtual prin care poți încerca diferite nuanțe de păr. Trebuie doar să-ți faci un selfie cu camera telefonului și poți vedea cum vor arăta toate nuanțele pe părul tău - nu este numai foarte distractiv, ci te va ajuta cu adevărat să găsești nuanța potrivită pentru tine.

PROCESUL DE VOPSIRE A PĂRULUI

PREGĂTIREA ESTE CHEIA

Efectuează întotdeauna un test de alergie cu 48 de ore înainte de vopsirea părului. Este simplu și durează câteva secunde - doar aplici o cantitate mică din vopseaua cremă pe zona care reprezintă interiorul cotului și, după 45 de minute, clătește cu apă caldă. Dacă nu se întâmplă nimic, poți începe vopsirea părului!

Un alt pas important înainte de a începe este să verifici dacă ai suficiente cutii de vopsea de păr. Dacă ai părul foarte lung sau des, este întotdeauna o idee bună să achiziționezi două cutii, astfel încât să obții o acoperire completă și uniformă - nu vrei să ajungi la jumătatea procesului de vopsire  și să obții un păr vopsit neuniform.

Îmbracă-te corespunzător. Dacă ești începător sau nu vrei să riști ca una dintre culorile curcubeului LIVE să-ți păteze pielea, poartă un tricou vechi sau o altă haină pe care nu contează dacă o pătezi de vopsea.  O pereche de mănuși de plastic reprezintă o idee simplă, iar orice perie de vopsire a părului va fi de ajutor.

În cele din urmă, ultimul nostru sfat pentru vopsirea părului este să citești instrucțiunile incluse în pachet - aici vei găsi toate informațiile necesare, de la cum să amesteci vopseaua până la timpul de pregătire.

URMEAZĂ SECȚIONAREA PĂRULUI...

 1. Împarte părul, de preferat în patru părți de la frunte până la ceafă și apoi de la un vârf al urechii la celălalt. De asemenea, este o idee bună să adaugi puțină vaselină în jurul liniei părului înainte de aplicare, deoarece astfel poți evita ca pielea să se păteze.
 2. Dacă alegi o vopsea de păr permanentă, va trebui să o amesteci, însă dacă este o vopsea semi-permanentă poate fi aplicată direct din tub, așa că asigură-te că ai tot ce îți trebuie la îndemână.
 3. Dacă îți retușezi rădăcinile, aplică vopseaua pe păr în cantități mici, de dimensiunea unui punct,  și masează zona rădăcinilor, asigurându-te că nu exagerezi și aplici prea mult. Apoi lasă să acționeze.
 4. Dacă îți vopsești tot părul, începe întotdeauna cu șuvițele mai scurte și cu vârfurile și aplică vopseaua ca un balsam, masând-o în palme și apoi aplicând-o prin păr. Dacă ai dificultăți, vezi dacă poți apela la ajutorul altcuiva - soț, frate, copii - te pot ajuta cu orice zone greu accesibile și se pot asigura că fiecare șuviță de păr este acoperită în timpul procesului de vopsire.
 1. Odată ce timpul a trecut, pune-ți mănușile înapoi și aplică apă caldă pe păr, masând până obții o spună, apoi clătește până când apa devine limpede.
 2. S-ar putea să fi observat că în cutie există un balsam de îngrijire. Acum este momentul să-l folosești. Aplică-l pe părul uscat cu prosopul și lăsă-l să acționeze timp de 2 minute înainte de clătire.
 3. Acum ai terminat de vopsit părul și de aplicat balsamul și este timpul să-l coafezi. Fă lucrurile ca de obicei, apoi etichetează-ne pe rețelele sociale și arată-ne rezultatele finale! @livecolourhair
Articole similare
 • Tonurile de galben la părul blond

  Îngrijirea părului vopsit

  Tonurile de galben la părul blond
  ...

  Mântuire pentru blonde: aceste metode te ajută să scapi de roșeața nedorită din părul tău!

  ...
 • Elementele esențiale de colorare a părului

  Colorează-ţi părul

  Elementele esențiale de colorare a părului
  ...

  Vopsirea părului este întotdeauna interesantă, dar și stresantă! Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să reușiți din prima. Am enumerat ideile noastre preferate.

  ...
 • Root Touch-up - Cum să-ți decolorezi rădăcinile acasă

  Colorează-ţi părul

  Root Touch-up - Cum să-ți decolorezi rădăcinile acasă
  ...

  Încep să ți se vadă rădăcinile, ceea ce înseamnă că e timpul să le vopsești din nou? Îți arătăm pas cu pas cum să-ți vopsești singură rădăcinile.

  ...
 • Moduri diferite de a deveni blondă

  Decolorare

  Moduri diferite de a deveni blondă
  ...

  Colorare, vopsire, vopsire, striație, pulverizare - există atât de multe opțiuni pentru a vă transforma șuvițele blonde. Dar care este cea mai bună alegere pentru tine? Aflați aici.

  ...
 • Colorează-ți părul singură: Cele mai bune sfaturi pentru vopsirea acasă

  Colorează-ţi părul

  Colorează-ți părul singură: Cele mai bune sfaturi pentru vopsirea acasă
  ...

  Vrei să-ți vopsești părul acasă în loc să mergi la un coafor? Dar nu știi cum să o faci singură? Îți explicăm la ce trebuie să fii atentă atunci când îți vopsești singură părul acasă, astfel încât să primești la final un rezultat perfect al culorii.

  ...
 • FĂ CUNOȘTINȚĂ CU #GENERATIONCOLOUR

  Colorează-ţi părul

  FĂ CUNOȘTINȚĂ CU #GENERATIONCOLOUR
  ...

  Vrei să-ți vopsești părul acasă în loc să mergi la un coafor? Dar nu știi cum să o faci singură? Îți explicăm la ce trebuie să fii atentă atunci când îți vopsești singură părul acasă, astfel încât să primești la final un rezultat perfect al culorii.

  ...
 • Colorează-ți părul blond

  Nuanţe de blond

  Colorează-ți părul blond
  ...

  Un păr blond frumos colorat necesită un consult corect. Dacă doriți să vă vopsiți părul blond acasă este nevoie, de asemenea, de un instinct sigur și de o atingere specială. Câteva sfaturi bune te vor ajuta să reușești.

  ...