Skip to Content

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU #GENERATIONCOLOUR (#GENERAȚIACOLORII)

Woman dying hair

#generationcolour (#generațiaculorii) îi sărbătorește pe toți cei care trăiesc fiecare clipă din plin. Oferându-ți libertatea și încrederea de a te vopsi, Schwarzkopf LIVE are o culoare potrivită pentru toată lumea. Fii îndrăzneață, fii strălucitoare, fii tu!

Oferind un portofoliu larg de nuanțe de păr permanente și semi-permanente, de la brunet intens la argintiu uimitor, indiferent care este culoarea care crezi că îți reflectă personalitatea și stilul, există o nuanță LIVE care ți se potrivește. În speranța că vor da novicelor în categoria culorii un impuls de încredere și a încuraja adeptele acestui stil să experimenteze în continuare, #generationcolour  (#generația culorii) este dovada că indiferent cine ești, Schwarzkopf LIVE dispune de instrumentele necesare pentru a te ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

FĂ CUNOȘTINȚĂ CU #GENERATIONCOLOUR

Maxine Heron

"Sunt asemenea unei lumini călăuzitoare
Întotdeauna m-am gândit să mă vopsesc blond, iar aceasta a fost o modalitate extraordinară de a experimenta fără să mă îndepărtez prea mult de la brunet. În cinstea noilor începuturi cu vremuri mai ușoare în viitor – mi-am redescoperit încrederea cu acest look și sunt încântată să-l arăt lumii!"

@maxineheron

Roxxxan

"Sunt o rebelă cu părul vopsit în nuanța fructelor de pădure
Unul dintre modurile în care mă exprim este prin culoarea care îmi dezvăluie identitatea! Nu numai că denumirea Pink Passion descrie femeia iubitoare de culoare care sunt, dar culoarea strălucitoare și vibrantă se potrivește și cu personalitatea mea! Îmi place, este perfect!"

Roxan are părul vopsit în nuanța L77 Pink Passion.

@rotriplex

Priscilla Anyabu

"Sunt ca o rază de soare
Părul meu este modul meu de exprimare. Fiecare look și culoare este o declarație, iar atunci când am părul vopsit în nuanța Vibrant Orange mă simt îndrăzneață și încrezătoare. Un lucru important despre mine este că, dacă părul meu nu este aranjat, nu mă simt bine!"

Priscilla are părul vopsit în nuanța L74 Vibrant Orange.

@priscillaanyabu_

Simone Powderly

"Sunt înflăcărată
A fost un look complet diferit pentru mine. Culoarea merișorului a fost îndrăzneață și potrivită pentru părul texturat și demonstrează că îți poți vopsi părul fără a-l deteriora. Culoarea reflectă personalitatea mea interioară – porecla mea este Simba, prin urmare se potrivește leoaicei din mine."

Simone are părul vopsit în nuanța 6-88 Roșu Zmeură.

@simonepowderly

Charlotte Hole

"Nu sunt timidă
Charlotte este ambasadoarea mărcii LIVE și imaginea ei chiar apare pe ambalaj, însă în această campanie ea se mândrește cu părul vopsit în nuanța 10-21 Baby Blonde cu câteva șuvițe în nuanța Pretty Pastel pentru a crea un contrast."

@ch32

Eimear Varian Barry

"Reinventez argintiul
Mi-am mai vopsit părul argintiu de câteva ori si mi-a plăcut la nebunie, se potrivește nuanței mele actuale de blond și stilului meu. Mă face pur și simplu să mă simt glamuroasă, iar când mă simt astfel, mă simt și mai încrezătoare în forțele mele. Nimic nu durează la nesfârșit și o schimbare de culoare ar putea s-ți ofere un nou suflu de viață."

Eimear are părul vopsit în nuanța 098 Steel Silver.

@eimearvarianbarry

Irena Drezi

"Albastru e culoarea mea
Am fost întotdeauna îndrăzneață cu părul meu și am avut la propriu toate culorile posibile de păr - roz, blond, roșcat, ce vrei și ce nu vrei, dar întotdeauna mi-am dorit să încerc albastrul. Această culoare face un contrast puternic cu tenul meu și îmi scoate cu adevărat în evidență trăsăturile."

Irena are părul vopsit în nuanțele U67 Blue Mercury și 095 Electric Blue.

@irenadrezi

Mickey Monroe

"Sunt asemenea unui trandafir sălbatic
Ultima oară când am avut părul roz a fost la 16 ani și am fost suspendată de la școală pentru că mi l-am vopsit așa, de aceea am fost deosebit de încântată să mă vopsesc roz auriu. Arăt mai bine și mi-a îmbunătățit starea de spirit. Am considerat că această culoare va fi un motiv de distracție și cu toții avem nevoie de puțină distracție."

Mickey are părul vopsit în nuanța 105 Purple Rose Gold.

@mickeymonroexx

Charli Howard

"Îmi îmbrățișez partea întunecată
Charli este mândră să își îmbrățișeze partea întunecată în conceptul #generationcolour, celebrând toate femeile, toate vârstele, toate formele corpului, toate texturile părului."

@charlihoward

Încredere prin culoare

Generația Culorii este pentru oricine și toată lumea. Cu fiecare femeie care aduce în atenție o experiență de viață unică, nu există nicio personalitate, garderobă sau stil de viață cărora să nu li se potrivească Schwarzkopf LIVE.

Colaborând cu aceste femei în crearea stylingului prin culori noi și fresh, Ambasadoarea Schwarzkopf LIVE Lyndell Mansfield a fost permanent prezentă pentru a asigura că fiecare cadru reflectă individualismul și stilul acestora.

Generația Culorii este o celebrare a sentimentului de găsire a forței din exterior și din interior, indiferent de vârstă, mediu, forma corpului sau tipul de păr, nu a existat niciodată un moment mai prielnic pentru a te exprima prin culoare. Oricine are ocazia de a fi cea mai bună, cea mai curajoasă și cea mai strălucitoare versiune a sa.

Lyndell Mansfield

AI O ÎNTREBARE LEGATĂ DE VOPSEA?

Pentru a discuta cu un expert în culori, poți contacta serviciul nostru de consiliere Schwarzkopf 021 203 26 00 sau prin e-mail la schwarzkopf.ro@henkel.com, ne poți adresa o întrebare și pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/SchwarzkopfRomania

Articole similare
 • Tonurile de galben la părul blond

  Îngrijirea părului vopsit

  Tonurile de galben la părul blond
  ...

  Mântuire pentru blonde: aceste metode te ajută să scapi de roșeața nedorită din părul tău!

  ...
 • Elementele esențiale de colorare a părului

  Colorează-ţi părul

  Elementele esențiale de colorare a părului
  ...

  Vopsirea părului este întotdeauna interesantă, dar și stresantă! Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să reușiți din prima. Am enumerat ideile noastre preferate.

  ...
 • Root Touch-up - Cum să-ți decolorezi rădăcinile acasă

  Colorează-ţi părul

  Root Touch-up - Cum să-ți decolorezi rădăcinile acasă
  ...

  Încep să ți se vadă rădăcinile, ceea ce înseamnă că e timpul să le vopsești din nou? Îți arătăm pas cu pas cum să-ți vopsești singură rădăcinile.

  ...
 • Moduri diferite de a deveni blondă

  Decolorare

  Moduri diferite de a deveni blondă
  ...

  Colorare, vopsire, vopsire, striație, pulverizare - există atât de multe opțiuni pentru a vă transforma șuvițele blonde. Dar care este cea mai bună alegere pentru tine? Aflați aici.

  ...
 • Colorează-ți părul singură: Cele mai bune sfaturi pentru vopsirea acasă

  Colorează-ţi părul

  Colorează-ți părul singură: Cele mai bune sfaturi pentru vopsirea acasă
  ...

  Vrei să-ți vopsești părul acasă în loc să mergi la un coafor? Dar nu știi cum să o faci singură? Îți explicăm la ce trebuie să fii atentă atunci când îți vopsești singură părul acasă, astfel încât să primești la final un rezultat perfect al culorii.

  ...
 • CUM SĂ-ȚI VOPSEȘTI PĂRUL ACASĂ CU VOPSEAUA LIVE COLOR

  Colorează-ţi părul

  CUM SĂ-ȚI VOPSEȘTI PĂRUL ACASĂ CU VOPSEAUA LIVE COLOR
  ...

  Vrei să-ți vopsești părul acasă în loc să mergi la un coafor? Dar nu știi cum să o faci singură? Îți explicăm la ce trebuie să fii atentă atunci când îți vopsești singură părul acasă, astfel încât să primești la final un rezultat perfect al culorii.

  ...
 • Colorează-ți părul blond

  Nuanţe de blond

  Colorează-ți părul blond
  ...

  Un păr blond frumos colorat necesită un consult corect. Dacă doriți să vă vopsiți părul blond acasă este nevoie, de asemenea, de un instinct sigur și de o atingere specială. Câteva sfaturi bune te vor ajuta să reușești.

  ...