Skip to Content

Transformă părul drept în bucle lejere

Woman with wavy hair

Cu câteva trucuri simple, este ușor să obții un păr creț în fiecare zi. Nici măcar nu trebuie să te trezești foarte devreme. Serios? Da – așa cum demonstrează sfaturile noastre de coafare.

Cu bigudiuri sau o placă pentru îndreptarea părului, oricine poate obține bucle perfecte, chiar dacă părul tău natural este drept, nu creț. Rezultatele merită efortul, chiar dacă trebuie să iei în considerare un timp suplimentar pentru coafare. Nu este nicio problemă pentru ocaziile speciale, însă majoritatea femeilor preferă un efort minim pentru coafura de zi cu zi. De obicei, dimineața nu poți acorda un timp îndelungat pentru coafare.  Păr creț cu efort minim? Cu ajutorul acestor trucuri simple nu vei întâmpina nicio problemă:

4 sfaturi de bază: Bucle într-o clipă pentru femeile ocupate

Împletitură

Spală părul cu șampon și balsam cu o seară înainte, aplică spumă de păr într-o cantitate de dimensiunea unei alune și lasă să se usuce puțin. Împletește câteva șuvițe de păr și prinde-le cu elastice de păr. Uscucă părul la o temperatură scăzută, până când șuvițele împletite sunt aproape uscate. Desfă împletiturile a doua zi dimineața, folosindu-te de degete, apoi aplică un balsam cu efect de texturare și masează.  Utilizează fixativ pentru o fixare suplimentară și ca finisaj. Gata bucle!

Prinde părul într-un coc

Cum să obții buclele lejere: spală părul seara, folosește un spray cu efect de texturare și usucă până când părul este aproape uscat. Fă o cărare pe mijloc și împarte părul în două secțiuni. Răsucește fiecare secțiune și prinde-o într-un coc. Alternativ, poți prinde tot părul într-un singur coc. Desfă-l dimineața și masează buclele de la rădăcini, modelează și fixează cu fixativ.

Folosește un ondulator

Părul lung este relativ ușor de transformat în bucle lejere cu ajutorul unui ondulator. Mai întâi folosește un spray de protecție termică pe păr și apoi răsucește șuvițele individuale în jurul baghetei. Ține timp de aproximativ cinci secunde înainte de a trece la următoarea șuviță. Pentru un aspect natural, piaptănă părul cu mare atenție. Pentru o fixare suplimentară, folosește gel de păr cu particule strălucitoare.

Răsucire

Dacă ai părul scurt, este greu să folosești un ondulator, să împletești părul sau să-l prinzi într-un coc.  Dar asta nu înseamnă că nu poți obține onduleuri sau bucle: Pur și simplu răsucește și învârte șuvițele individuale de păr după spălare și fixează cu agrafe – acum ai obținut noduri Bantu. Utilizează uscătorul de păr sau lasă părul să se usuce în mod natural înainte de a desface din nou nodurile. Masează părul și fixează coafura cu fixativ sau ceară.

Articole similare
 • Psihologia coafurii și coafarea: Cărarea

  Cărare

  Psihologia coafurii și coafarea: Cărarea
  ...

  Felul în care vă despărțiți părul, fie pe mijloc, fie pe o parte, poate spune ceva despre dumneavoastră. Explorăm psihologia acestei coafuri

  ...
 • Creează bucle cu o baghetă ondulatoare

  Bucle

  Creează bucle cu o baghetă ondulatoare
  ...

  Vrei o schimbare față de părul tău drept sau poate nu ești mulțumtă de buclele cărora le lipsește definirea?

  ...
 • Cum să îți accesorizezi cocul

  Coafuri tip coc

  Cum să îți accesorizezi cocul
  ...

  Un mic truc este să îți accesorizezi cocul, astfel încât să porți un stil diferit în fiecare zi, dar practic nu, înțelegi ce vrem să spunem? Citește mai departe ponturile noastre pentru păr despre cum să reinventezi simplul coc lăsat.

  ...
 • Tunsori pierdute

  Trenduri în coafare pentru bărbați

  Tunsori pierdute
  ...

  O coafura cu istorie! Părul tuns scurt, cu doar puțin în partea de sus - acesta este aspectul popularizat de soldații americani în anii 1940 și 1950

  ...
 • Cum să faci cocul pentru bărbați perfect

  Trenduri în coafare pentru bărbați

  Cum să faci cocul pentru bărbați perfect
  ...

  Ești gata să înveți cum să obții un coc pentru bărbați? Să începem!

  ...
 • Coafuri pentru zi și seară

  Trenduri în coafare pentru femei

  Coafuri pentru zi și seară
  ...

  Imaginează-ți: munca pe săptămâna aceasta aproape s-a încheiat și aștepți cu nerăbdare să te relaxezi în pijamale pe canapea, însoțită de Netflix și un pahar de vin.

  ...
 • Idei de coafare rapide și ușoare

  Sfaturi și trucuri

  Idei de coafare rapide și ușoare
  ...

  Îți petreci mai mult timp între cei patru pereți ai tăi decât ai petrecut de multă vreme? Și noi! Lucrezi de acasă, studiezi de acasă și chiar antrenamentele obișnuite au loc pe un covor de yoga în sufragerie.

  ...
 • Volumul s-a întors! Iată cum să-l creezi

  Sfaturi și trucuri

  Volumul s-a întors! Iată cum să-l creezi
  ...

  Părul are nevoie de revigorare? Cu noua gamă Taft Volume, părul tău lipsit de viață va fi plin de corp și volum în cel mai scurt timp. Citește mai departe pentru un păr mai voluminos.

  ...