Skip to Content

Treci de la zi la noapte fără efort cu Taft Casual Chic

Dark-haired woman with lilac top, looking off to the side and touching her hair.

Imaginează-ți: munca pe săptămâna aceasta aproape s-a încheiat și aștepți cu nerăbdare să te relaxezi în pijamale pe canapea, însoțită de Netflix și un pahar de vin. În clipa următoare, vine un coleg și te invită să ieșiți în oraș și un boogie cu ei: panică! Vrei să mergi, dar părul tău nu-i în apele lui și nu ai timp să mergi acasă și să-l transformi în ceva ușor prezentabil.

Aceste bucle drăguțe nu vor arăta nepotrivit nici la birou și nici la distracție.
© Schwarzkopf
Aceste bucle drăguțe nu vor arăta nepotrivit nici la birou și nici la distracție.

Ce ar fi dacă părul tău ar fi întotdeauna pe poziții și gata pentru orice aștepți de la el? Greu de imaginat, nu? Nu mulți oameni au un stilist mobil pe apelare rapidă. Dar imaginează-ți că poți seta alarma la aceeași ora la care o setezi acum, arunci ceva produs în păr și arăti uimitor toată ziua și pentru mult timp în noapte. Cu părul perfect aranjat și care și râmăne așa, nu va mai exista niciun dubiu data viitoare când vei fi invitat în oraș.

Am pregătit două coafuri care se potrivesc perfect acestei prezentări. Citiți mai departe pentru a afla cum să le coafezi și ce produse să utilizezi:

Păr scurt: drăgălaș și creț

Spuma Taft Curl oferă buclelor tale un plus de volum.
Dacă ai părul scurt, care este predispus la un pic de ondulație, acceptă-l! Această coafură este atât de rapid de obținut odată ce te-ai dat jos din pat dimineața. Este suficient de casual pentru a funcționa ca un look de zi cât timp ești la birou sau pentru a lua prânzul cu prietenii, dar poate funcționa și ca un look elegant atunci când combini cu un cardigan gingaș sau un blazer pentru o seară de cocktailuri. Iată cum poți obține acest look hibrid:

 • Aplică o cantitate mică de spumă Taft Curl în palmă.
 • Distribuie spuma pe tot părul. Acest lucru este mai ușor de făcut dacă aplici cu capul în jos și, de asemenea, duce la un volum mai mare.
 • Fie lasă-l așa cum este să se usuce de la sine, fie coafează-l după cum dorești. Poți chiar să amplifici acest aspect folosind Fixativul Power Express, care conferă o textură și o definire instantanee.
Articole similare
 • Psihologia coafurii și coafarea: Cărarea

  Cărare

  Psihologia coafurii și coafarea: Cărarea
  ...

  Felul în care vă despărțiți părul, fie pe mijloc, fie pe o parte, poate spune ceva despre dumneavoastră. Explorăm psihologia acestei coafuri

  ...
 • Transformă părul drept în bucle lejere

  Bucle

  Transformă părul drept în bucle lejere
  ...

  Cu câteva trucuri simple, este ușor să îți faci un look creț pentru fiecare zi. Nici măcar nu trebuie să te trezești foarte devreme. Chiar așa? Da - după cum dovedesc sfaturile noastre de styling. Cele mai multe dimineți nu permit sesiuni de coafare excesive. Păr creț și efort minim? Nicio problemă cu aceste trucuri simple:

  ...
 • Creează bucle cu o baghetă ondulatoare

  Bucle

  Creează bucle cu o baghetă ondulatoare
  ...

  Vrei o schimbare față de părul tău drept sau poate nu ești mulțumtă de buclele cărora le lipsește definirea?

  ...
 • Cum să îți accesorizezi cocul

  Coafuri tip coc

  Cum să îți accesorizezi cocul
  ...

  Un mic truc este să îți accesorizezi cocul, astfel încât să porți un stil diferit în fiecare zi, dar practic nu, înțelegi ce vrem să spunem? Citește mai departe ponturile noastre pentru păr despre cum să reinventezi simplul coc lăsat.

  ...
 • Tunsori pierdute

  Trenduri în coafare pentru bărbați

  Tunsori pierdute
  ...

  O coafura cu istorie! Părul tuns scurt, cu doar puțin în partea de sus - acesta este aspectul popularizat de soldații americani în anii 1940 și 1950

  ...
 • Cum să faci cocul pentru bărbați perfect

  Trenduri în coafare pentru bărbați

  Cum să faci cocul pentru bărbați perfect
  ...

  Ești gata să înveți cum să obții un coc pentru bărbați? Să începem!

  ...
 • Idei de coafare rapide și ușoare

  Sfaturi și trucuri

  Idei de coafare rapide și ușoare
  ...

  Îți petreci mai mult timp între cei patru pereți ai tăi decât ai petrecut de multă vreme? Și noi! Lucrezi de acasă, studiezi de acasă și chiar antrenamentele obișnuite au loc pe un covor de yoga în sufragerie.

  ...
 • Volumul s-a întors! Iată cum să-l creezi

  Sfaturi și trucuri

  Volumul s-a întors! Iată cum să-l creezi
  ...

  Părul are nevoie de revigorare? Cu noua gamă Taft Volume, părul tău lipsit de viață va fi plin de corp și volum în cel mai scurt timp. Citește mai departe pentru un păr mai voluminos.

  ...