Skip to Content

Psihologia coafurii și coafarea: Cărarea

Părul poate fi coafat cu cărare pe mijloc sau într-o parte. Coafura poate avea cărare de diverse dimensiuni, precisă sau neregulată. Schimbarea modului în care îți faci cărarea va avea ca rezultat o schimbare considerabilă a fizionomiei. Unele persoane cred că modul în care îți faci cărarea spune ceva despre personalitatea ta. Poți găsi coafura cu cărare care ți se potriveste cel mai bine în galeria noastră

În acest moment, cărarea laterală este în tendințe. Modificarea poziționării sau stilului cărării este o modalitate simplă de a avea un aspect proaspăt și nou. Apropo, cum și în ce parte îți faci cărarea poate spune ceva despre personalitatea ta.

Ce sugerează tipul de cărare despre personalitatea ta

Emisfera stângă a creierului este mai activă la persoanele cu abilități matematice, în timp ce persoanele cu activitate mai mare în emisfera dreaptă par să favorizeze abordarea creativă a vieții. Dacă îți faci cărarea în lateral, acest lucru te poate ajuta să determini care parte a creierului este mai activă și dacă abordezi viața ca un analist orientat către fapte sau ca un artist creativ. Poate fi amuzant să afli dacă psihologii te includ în categoria celor activi, prietenoși și deschiși la minte sau în categoria celor profunzi și sensibili. Desigur, poți păcăli pe toată lumea și chiar sa îi faci pe psihologi să devină confuzi, făcându-ți cărare pe mijloc, sau să alternezi părțile, pentru a exprima diferitele aspecte ale numeroaselor tale calități care te ajută să treci prin viată. Poate fi amuzant să îți faci cărare diferit din când în când. Poți să nu ții cont de părerea psihologilor, care te pot eticheta ca fiind inconsecvent pentru că nu ești constant și nu îți faci, cu hotărâre, cărarea pe aceeași parte.

Combinații atractive de coafură și tipuri de cărare.

Există un mod ideal de a-ți face cărarea pentru a obține coafura perfectă, ceea ce implică mai mult decât lăsarea părului necoafat. Folosește întregul arsenal de instrumente pentru a-ți trata, ondula sau îndrepta părul sau pentru a veni cu propriile variante ale coafurilor.

Vă rugăm să consultați galeria noastră de coafuri pentru combinații atractive de coafuri și tipuri de cărare.

Articole similare
 • Transformă părul drept în bucle lejere

  Bucle

  Transformă părul drept în bucle lejere
  ...

  Cu câteva trucuri simple, este ușor să îți faci un look creț pentru fiecare zi. Nici măcar nu trebuie să te trezești foarte devreme. Chiar așa? Da - după cum dovedesc sfaturile noastre de styling. Cele mai multe dimineți nu permit sesiuni de coafare excesive. Păr creț și efort minim? Nicio problemă cu aceste trucuri simple:

  ...
 • Creează bucle cu o baghetă ondulatoare

  Bucle

  Creează bucle cu o baghetă ondulatoare
  ...

  Vrei o schimbare față de părul tău drept sau poate nu ești mulțumtă de buclele cărora le lipsește definirea?

  ...
 • Cum să îți accesorizezi cocul

  Coafuri tip coc

  Cum să îți accesorizezi cocul
  ...

  Un mic truc este să îți accesorizezi cocul, astfel încât să porți un stil diferit în fiecare zi, dar practic nu, înțelegi ce vrem să spunem? Citește mai departe ponturile noastre pentru păr despre cum să reinventezi simplul coc lăsat.

  ...
 • Tunsori pierdute

  Trenduri în coafare pentru bărbați

  Tunsori pierdute
  ...

  O coafura cu istorie! Părul tuns scurt, cu doar puțin în partea de sus - acesta este aspectul popularizat de soldații americani în anii 1940 și 1950

  ...
 • Cum să faci cocul pentru bărbați perfect

  Trenduri în coafare pentru bărbați

  Cum să faci cocul pentru bărbați perfect
  ...

  Ești gata să înveți cum să obții un coc pentru bărbați? Să începem!

  ...
 • Coafuri pentru zi și seară

  Trenduri în coafare pentru femei

  Coafuri pentru zi și seară
  ...

  Imaginează-ți: munca pe săptămâna aceasta aproape s-a încheiat și aștepți cu nerăbdare să te relaxezi în pijamale pe canapea, însoțită de Netflix și un pahar de vin.

  ...
 • Idei de coafare rapide și ușoare

  Sfaturi și trucuri

  Idei de coafare rapide și ușoare
  ...

  Îți petreci mai mult timp între cei patru pereți ai tăi decât ai petrecut de multă vreme? Și noi! Lucrezi de acasă, studiezi de acasă și chiar antrenamentele obișnuite au loc pe un covor de yoga în sufragerie.

  ...
 • Volumul s-a întors! Iată cum să-l creezi

  Sfaturi și trucuri

  Volumul s-a întors! Iată cum să-l creezi
  ...

  Părul are nevoie de revigorare? Cu noua gamă Taft Volume, părul tău lipsit de viață va fi plin de corp și volum în cel mai scurt timp. Citește mai departe pentru un păr mai voluminos.

  ...