Skip to Content

Volumul s-a întors! Iată cum să-l creezi

Brunette woman with wavy, voluminous hair, wearing beige coat

Întotdeauna ți-ai dorit un păr atrăgător, voluminos, dar gravitația are alte idei? Părul tău s-a săturat să fie pieptănat pe spate chiar de la lungimea de doi centimetri? Din fericire, există o modalitate de a da mai mult volum părului și de a-l fixa. Imaginează-ți că nu trebuie să te grăbești la toaletă atât de des pentru o ajustare rapidă. Gama Taft Volume a fost creată special pentru realizarea unor coafuri grandioase – gama și-a primit numele dintr-un motiv! Vă prezentăm gama Taft Volume și un mic ghid detaliat despre cum să obțineți coafura perfectă și cu volum la care ați visat întotdeauna.

Creează părul tapat cu extra volum – posibilitățile sunt nesfârșite.
© Schwarzkopf
Creează părul tapat cu extra volum – posibilitățile sunt nesfârșite.

Noua gamă Taft Volume

Acum ești familiarizată cu gama Taft Volume, dar ce produse include aceasta  și cum se obține volumul pe care îl promit? Vei fi încântată să afli că produsele sunt potrivite pentru toate tipurile de păr și, spre deosebire de unele produse care îți pot face coafura rigidă, gama Taft Volume permite mișcarea naturală a părului cu până la 24 de ore. Să facem o introducere rapidă pentru a cunoaște fiecare produs care oferă volum.

Pudră Taft pentru volum: Această pudră pentru volum asigură un volum vizibil imediat și de lungă durată. Formula unică, ușoară adaugă textură fiecărei șuvițe, pentru a da maximum de volum la rădăcină, imediat și fără senzație lipicioasă. Pur și simplu masează rădăcinile, iar microparticulele distribuite uniform din pudra pentru volum vor crea un aspect bogat și vor absorbi o parte din sebum. Acest lucru conferă părului o mișcare plină de viață și îl face mult mai ușor de modelat pe tot parcursul zilei.

Spray de păr Taft pentru volum: Formula spray-ului pentru păr Taft Volume conține peste trei milioane de molecule de colagen și agenți de volum care dau părului tău un volum aerat, sprinten! Ajută la protejarea părului împotriva uscării, fără a-l îngreuna. Fixare pe întreaga durată a zilei, fără senzație lipicioasă și fără reziduuri.

Spumă de păr Taft pentru volum: La fel ca fixativul, spuma conține câteva milioane de molecule de colagen, care sunt responsabile pentru crearea efectului de volum. Formula ajută la prevenirea uscării părului și, în același timp, îi conferă un volum maxim. Pur și simplu se aplică pe părul umed și se usucă folosind uscătorul de păr pentru a intensifica rezultatul. Nu este necesară clătirea. Spuma Taft Volume conține ingrediente de origine naturală în proporție de 92%, dintre care unul este amidonul din cartofi, care conferă produsului performanța sa incredibilă de coafare și o fixare de durată. Am înlocuit agenții pur sintetici de formare a peliculei cu ingrediente degradabile (amidonul din cartofi fiind unul dintre acestea), ceea ce nu numai că face produsul mai sustenabil și mai ecologic, dar s-a dovedit că face părul mai ușor de coafat.

 • Taft
  Pudră pentru volum
  ...
 • Taft
  Fixativ
  ...
 • Taft
  Spumă
  ...

Cum să creezi coafuri cu volum cu Taft

Brunette woman with voluminous hair, wearing beige coat
© Schwarzkopf
Bucle generoase cu puțin ajutor de la Taft.

Pregătește-te pentru o coafură cu volum extraordinar. Este nevoie doar să urmărești instrucțiunile de mai jos pentru o coafură plină de volum, care va atrage atenția.

Pasul 1: Aplică Spuma Volum Taft pe părul uscat cu prosopul.
Pasul 2: Usucă-ți părul pentru un volum mai intens.
Pasul 3: Adaugă Pudra Taft Volum la rădăcina firului de păr.
Pasul 4: Pulverizează Fixativ Taft Volume pentru și mai mult volum și pentru a te asigura că volumul coafurii rezistă.

Părul moale și lipsit de strălucire este de domeniul trecutului datorită noii game Taft Volume. Ușor și rapid de utilizat, durează doar câteva minute pentru ca dimineața să obții o coafură plină de volum, care va rezista toată ziua. Pentru un plus de confort, fixativul Taft Volume este disponibil și în recipiente pentru călătorie de 150 ml, astfel încât să-l ai tot timpul la îndemână

Pentru alte coafuri atrăgătoare pe care le puteți realiza cu Taft, consultați celelalte articole ale noastre cum ar fi jumătate de coc, coc la baza gâtului, și bucle lejere.

You need to accept cookies to play this video

Articole similare
 • Psihologia coafurii și coafarea: Cărarea

  Cărare

  Psihologia coafurii și coafarea: Cărarea
  ...

  Felul în care vă despărțiți părul, fie pe mijloc, fie pe o parte, poate spune ceva despre dumneavoastră. Explorăm psihologia acestei coafuri

  ...
 • Transformă părul drept în bucle lejere

  Bucle

  Transformă părul drept în bucle lejere
  ...

  Cu câteva trucuri simple, este ușor să îți faci un look creț pentru fiecare zi. Nici măcar nu trebuie să te trezești foarte devreme. Chiar așa? Da - după cum dovedesc sfaturile noastre de styling. Cele mai multe dimineți nu permit sesiuni de coafare excesive. Păr creț și efort minim? Nicio problemă cu aceste trucuri simple:

  ...
 • Creează bucle cu o baghetă ondulatoare

  Bucle

  Creează bucle cu o baghetă ondulatoare
  ...

  Vrei o schimbare față de părul tău drept sau poate nu ești mulțumtă de buclele cărora le lipsește definirea?

  ...
 • Cum să îți accesorizezi cocul

  Coafuri tip coc

  Cum să îți accesorizezi cocul
  ...

  Un mic truc este să îți accesorizezi cocul, astfel încât să porți un stil diferit în fiecare zi, dar practic nu, înțelegi ce vrem să spunem? Citește mai departe ponturile noastre pentru păr despre cum să reinventezi simplul coc lăsat.

  ...
 • Tunsori pierdute

  Trenduri în coafare pentru bărbați

  Tunsori pierdute
  ...

  O coafura cu istorie! Părul tuns scurt, cu doar puțin în partea de sus - acesta este aspectul popularizat de soldații americani în anii 1940 și 1950

  ...
 • Cum să faci cocul pentru bărbați perfect

  Trenduri în coafare pentru bărbați

  Cum să faci cocul pentru bărbați perfect
  ...

  Ești gata să înveți cum să obții un coc pentru bărbați? Să începem!

  ...
 • Coafuri pentru zi și seară

  Trenduri în coafare pentru femei

  Coafuri pentru zi și seară
  ...

  Imaginează-ți: munca pe săptămâna aceasta aproape s-a încheiat și aștepți cu nerăbdare să te relaxezi în pijamale pe canapea, însoțită de Netflix și un pahar de vin.

  ...
 • Idei de coafare rapide și ușoare

  Sfaturi și trucuri

  Idei de coafare rapide și ușoare
  ...

  Îți petreci mai mult timp între cei patru pereți ai tăi decât ai petrecut de multă vreme? Și noi! Lucrezi de acasă, studiezi de acasă și chiar antrenamentele obișnuite au loc pe un covor de yoga în sufragerie.

  ...