Skip to Content

Idei rapide de coafat pentru momentele în care timpul nu este de partea ta

Îți petreci mai mult timp între cei patru pereți ai tăi decât ai petrecut de multă vreme? Și noi! Lucrezi de acasă, studiezi de acasă și chiar antrenamentele obișnuite au loc pe un covor de yoga în sufragerie. Ce-i drept, ne-am neglijat părul și acum are o viață proprie. Totul este bine, dar ce se întâmplă dacă colegii tăi de lucru te sună din senin? Nici o problemă! Îți vom arăta trei idei rapide de coafat, care îți vor permite să îmblânzești părul tău în cel mai scurt timp.

Pur și simplu treci o perie prin păr și gata? Fii sinceră – aceasta a fost rutina ta de dimineață în ultima vreme? Este de înțeles, deoarece am petrecut cu toții mult timp acasă pentru moment, așa că uneori părul nostru va rămâne nespălat pentru o zi sau două mai mult decât de obicei. Dar dacă dorești să arăți bine atunci când merge la magazin, în timpul plimbării zilnice prin parc sau pentru un apel video spontan, avem trei idei rapide de coafare pentru tine.

Un coc dezordonat poate ascunde o mulțime de păcate
© Shutterstock / shurkin_son
Un coc dezordonat poate ascunde o mulțime de păcate

Coc dezordonat

Părul tău este în continuare strălucitor, dar cumva cam lipsit de vlagă și nu vrei să petreci 20 de minute în fața oglinzii doar pentru o plimbare rapidă până la magazinul alimentar? Atunci cocul dezordonat este coafura potrivită pentru tine.

 1. Periază bine părul. Piaptană-l spre spate într-o coadă înaltă și asigură-l cu un elastic de păr subțire. Ai grijă să nu prinzi coada de cal prea strâns.
 2. Acum înfășoară coada de cal în jurul său, astfel încât să se înfășoare într-un coc, apoi fixeaz-o în loc cu agrafe. Scoateți câteva fire din coc pentru a crea un aspect dezordonat.
 3. Răsucește o șuviță sau două în partea din față a părului, astfel încât acestea să atârne în lateral și să îți încadreze fața.
 4. Ultimul pas este să-ți fixezi cocul cu un pic de fixativ și, dacă dorești, așază un elastic de păr colorat în jurul nodului - acest lucru face să pară că ai depus mai mult efort.
 • Taft
  Pudră pentru volum
  ...

Coafură împletită

Șeful tău a spus că o să te sune video în 5 minute și îți dai seama că ieri ar fi trebuit să te speli pe cap? Nu este nevoie să intri în panică. O coafură simplă împletită este perfectă pentru aceasta situație și te va face să arăți elegant în cel mai scurt timp.

 1. Coafurile împletite sunt cele mai ușor de coafat atunci când părul nu este proaspăt spălat, deoarece poți prinde firele mai ușor atunci când împletești.
 2. Mai întâi aplică șampon uscat pe păr pentru a absorbi excesul de sebum. Șamponul îi va conferi părului, de asemenea, mai multă aderență. Apoi trece-ți degetele prin păr, astfel încât produsul să fie bine distribuit.
 3. Periază-ți părul bine și spre spate.
 4. Acum împarte părul în trei secțiuni și împletește-l așezând alternativ suvițele stângă și dreaptă sub șuvița din mijloc.
 5. Din când în când, prinde ceva păr suplimentar din lateral și încorporează-l în împletitură.
 6. Împletește-ți tot părul și fixează-l la capăt cu un elastic de păr și cu fixativ.

Sfat: Dacă îți umezești împletitura peste noapte și adaugi ulei, te vei trezi cu bucle a doua zi când vei desface părul

Coadă de cal lejeră

Tocmai ți-ai terminat antrenamentul de yoga acasă și vrei să iei o gură de aer proaspăt? Nu are rost să petreci eternități cu aranjarea părului dacă intenționezi să sari în duș odată ce te întorci acasă. Aici intervine coada de cal lejeră.

 1. Piaptană-ți bine părul și masează puțină pulbere de volum pe rădăcini.
 2. Alege dacă dorești pe partea din mijloc sau în lateral.
 3. Leagă coada de cal cât mai departe posibil de gât folosind un elastic de păr subțire și asigură-te că nu o prinzi prea strâns.
 4. Scoate șuvițe libere în partea din față a părului. Dacă ai timp, le poți ondula și cu o placă de îndreptat sau cu un ondulator. Nu uita să utilizezi protecție termică înainte de a face acest lucru.
 5. Fixează coafura cu niște fixativ și ești gata!
Articole similare
 • Psihologia coafurii și coafarea: Cărarea

  Cărare

  Psihologia coafurii și coafarea: Cărarea
  ...

  Felul în care vă despărțiți părul, fie pe mijloc, fie pe o parte, poate spune ceva despre dumneavoastră. Explorăm psihologia acestei coafuri

  ...
 • Transformă părul drept în bucle lejere

  Bucle

  Transformă părul drept în bucle lejere
  ...

  Cu câteva trucuri simple, este ușor să îți faci un look creț pentru fiecare zi. Nici măcar nu trebuie să te trezești foarte devreme. Chiar așa? Da - după cum dovedesc sfaturile noastre de styling. Cele mai multe dimineți nu permit sesiuni de coafare excesive. Păr creț și efort minim? Nicio problemă cu aceste trucuri simple:

  ...
 • Creează bucle cu o baghetă ondulatoare

  Bucle

  Creează bucle cu o baghetă ondulatoare
  ...

  Vrei o schimbare față de părul tău drept sau poate nu ești mulțumtă de buclele cărora le lipsește definirea?

  ...
 • Cum să îți accesorizezi cocul

  Coafuri tip coc

  Cum să îți accesorizezi cocul
  ...

  Un mic truc este să îți accesorizezi cocul, astfel încât să porți un stil diferit în fiecare zi, dar practic nu, înțelegi ce vrem să spunem? Citește mai departe ponturile noastre pentru păr despre cum să reinventezi simplul coc lăsat.

  ...
 • Tunsori pierdute

  Trenduri în coafare pentru bărbați

  Tunsori pierdute
  ...

  O coafura cu istorie! Părul tuns scurt, cu doar puțin în partea de sus - acesta este aspectul popularizat de soldații americani în anii 1940 și 1950

  ...
 • Cum să faci cocul pentru bărbați perfect

  Trenduri în coafare pentru bărbați

  Cum să faci cocul pentru bărbați perfect
  ...

  Ești gata să înveți cum să obții un coc pentru bărbați? Să începem!

  ...
 • Coafuri pentru zi și seară

  Trenduri în coafare pentru femei

  Coafuri pentru zi și seară
  ...

  Imaginează-ți: munca pe săptămâna aceasta aproape s-a încheiat și aștepți cu nerăbdare să te relaxezi în pijamale pe canapea, însoțită de Netflix și un pahar de vin.

  ...
 • Volumul s-a întors! Iată cum să-l creezi

  Sfaturi și trucuri

  Volumul s-a întors! Iată cum să-l creezi
  ...

  Părul are nevoie de revigorare? Cu noua gamă Taft Volume, părul tău lipsit de viață va fi plin de corp și volum în cel mai scurt timp. Citește mai departe pentru un păr mai voluminos.

  ...