Dark-haired woman with lilac top, looking off to the side and touching her hair.
Styling | Trenduri în coafare pentru femei

Treci de la zi la noapte fără efort cu Taft Casual Chic

Imaginează-ți: munca pe săptămâna aceasta aproape s-a încheiat și aștepți cu nerăbdare să te relaxezi în pijamale pe canapea, însoțită de Netflix și un pahar de vin. În clipa următoare, vine un coleg și te invită să ieșiți în oraș și un boogie cu ei: panică! Vrei să mergi, dar părul tău nu-i în apele lui și nu ai timp să mergi acasă și să-l transformi în ceva ușor prezentabil.

Aceste bucle drăguțe nu vor arăta nepotrivit nici la birou și nici la distracție.
© Schwarzkopf

Aceste bucle drăguțe nu vor arăta nepotrivit nici la birou și nici la distracție.

Ce ar fi dacă părul tău ar fi întotdeauna pe poziții și gata pentru orice aștepți de la el? Greu de imaginat, nu? Nu mulți oameni au un stilist mobil pe apelare rapidă. Dar imaginează-ți că poți seta alarma la aceeași ora la care o setezi acum, arunci ceva produs în păr și arăti uimitor toată ziua și pentru mult timp în noapte. Cu părul perfect aranjat și care și râmăne așa, nu va mai exista niciun dubiu data viitoare când vei fi invitat în oraș.

 

Am pregătit două coafuri care se potrivesc perfect acestei prezentări. Citiți mai departe pentru a afla cum să le coafezi și ce produse să utilizezi:

Păr scurt: drăgălaș și creț

Spuma Taft Curl oferă buclelor tale un plus de volum.
Dacă ai părul scurt, care este predispus la un pic de ondulație, acceptă-l! Această coafură este atât de rapid de obținut odată ce te-ai dat jos din pat dimineața. Este suficient de casual pentru a funcționa ca un look de zi cât timp ești la birou sau pentru a lua prânzul cu prietenii, dar poate funcționa și ca un look elegant atunci când combini cu un cardigan gingaș sau un blazer pentru o seară de cocktailuri. Iată cum poți obține acest look hibrid:

 

  • Aplică o cantitate mică de spumă Taft Curl în palmă.
  • Distribuie spuma pe tot părul. Acest lucru este mai ușor de făcut dacă aplici cu capul în jos și, de asemenea, duce la un volum mai mare.
  • Fie lasă-l așa cum este să se usuce de la sine, fie coafează-l după cum dorești. Poți chiar să amplifici acest aspect folosind Fixativul Power Express, care conferă o textură și o definire instantanee.
: